Skrova
Tlf: +47 41470000
  • Registrer

Skrova

4 nautiske mil sør for Svolvær, finner vi fiskeværet Skrova på øya Skrova.

skrova 6 757Øya heter egentlig Heimskrova, men det navnet brukes normalt sett ikke. Øya har ca. 250 innbyggere, og er kjent som hvalenes øy med sin velkjente tilknytning til lofotfiske og og hvalfangst.

På øya ligger Ellingsen Seafood, en fabrikk som foredler og selger laks og hval ut i Norge og øvrige verden for mer enn en 1/4 milliard kroner året. Øya er selvforsynt med egen barnehage, butikk og restaurant, og har fergeforbindelse og det man måtte trenge for å skape sitt eget lille samfunn ute i Vestfjorden. Mer enn 250 trailere med fisk og hval forlater øya hvert år med fisk ut i den store verden.

zackariasbrygga restaurant landscapeZackariasbryggen eller Fotobrygga som bryggesamfunnet nå mere heter etter at Terje Nygaar kjøpte stedet og etablerte virke for å skape atmosfære for fotografi, har avviklet flere kurs med anerkjente både kursholdere og ikke minst også kursdeltagere.

I tillegg har vi selvfølgelig restauranten i tilknytning her som utelukkende serverer hval og laks, henholdsvis både marinert og mangomarinert. Uansett er Sashimien på Fotobrygga - den råe hvalen servert i sushi-stil som smelter på tunga... - kanskje det folk husker aller best etter et besøk her ute !

Skrova har vært gjenstand for atskillelig oppmerksomhet siste tiden også, både gjennom reklameinnspillinger og ikke minst dokumentert omtale av det utrolige skrova oversiktOljetank-prosjektet hvor en gammel oljetank er blitt forvandlet til en av Norges kanskje mest spektakulære friditidsboliger.

 

capgemini

Capgemini Consulting ønsker å takke Event Lofoten for et fantastisk opplegg i forbindelse med årets vintertur.

Capgemini Consulting sitter igjen med fantastiske minner etter en tur som gikk på skinner i vakre omgivelser. Vi kan anbefale Event Lofoten til alle bedrifter som ønsker en annerledes teambuilding med minner for livet.

Les mer

SG FinansKombinasjonen med proff gjennomføring, engasjement/mening og personlig service

- slik som når deres vertinne Jorunn lager hjemmelagede horn og kjører oss til bluesfestival i Henningsvær, er verdt prisen og en uslåelig kombinasjon.

Veldig veldig bra!

AkerSolutions Logo RGB

Fra første kontakt med Jim Eide og Event Lofoten opplevde vi dem som meget profesjonelle. De ga oss forslag til program for vår årlige teambuilding tur med spennende aktiviteter i flott natur og med «memory guarantee». Valget var enkelt.

Les mer

Logo NHO Forsikring

Ansvars forsikring for alle våre gjester.

NHO Forsikring er tilpasset bedrift og produktansvar med de aktiviteter som Event Lofoten formidler, ut ifra NACE-bransje 93.291

Newsletter

Sign up for our newsletter?

 

coupon